Workshops

Tema: Hjertevarme og ro med Yin Yoga

Julen er hjerternes fest, hvor vi får mulighed for at forbinde os med hinanden. Men julen kan for mange også være en stressende tid, hvor vi glemmer at tage vare på os selv.

I denne workshop vil du blive holdt og mærke, hvordan yin yogaen beroliger dit nervesystem, så du mærker mere ro og velvære. Fokus er på at tanke dig selv op, så du kan åbne dit hjerte over for både dig selv og dine kære i denne juletid.

Via dybe stræk af bindevævet vil første halvdel af workshoppen have fokus på at balancere vores mave og milt. Disse organer – og meridianbanerne knyttet hertil – hjælper os med at mærke mere grounding og ro i hverdagen, så vi kan slippe bekymringer og være til stede i nu’et. I anden halvdel af workshoppen vil fokus være på at balancere vores hjerteorgan og dennes meridianbane. Det hjælper os med at styrke vores kærlighed, passion, kommunikation, forbundethed til andre og glæde i livet.

I dette selvkærlige åndehul vil vi altså arbejde på at skabe balance i krop og sind, så du kan gå juledagene i møde med masser af glæde, ro og overskud til dig selv og dem omkring dig.

Undervejs vil der være en kort pause og mulighed for at få en lille snack og en kop te.

Pris

375,-

Hvornår

Lørdag den 18. december 2021 kl. 9-12

Hvor

Studio Flow

Bagergade 16

5700 Svendborg

Tilmelding

Mail: signe@yogamedsigne.dk

Mobile pay: 234158

Følg mig på Facebook ”Root to Rise – Yoga og livsglæde  med Signe”, hvor jeg vil informere om fremtidige workshops. 

Kontakt Signe

Root to Rise
Signe Bøtter-Jensen
Tlf.: +45 5190 3436
Mail: signe@roottorise.dk

Invalid Email